Microsoft 365

Microsoft 365, ranije poznat pod imenom Office 365, je integrirana usluga koju pruža Microsoft koja obuhvaća širok spektar aplikacija i alata dizajniranih za produktivan rad, komunikaciju i suradnju u poslovnom okruženju. Ova usluga se temelji na pretplati i nudi korisnicima pristup različitim aplikacijama, uslugama i alatima putem oblaka. Ključne komponente Microsoft 365 uključuju:

  1. Office aplikacije: Microsoft 365 uključuje popularne alate kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook, omogućavajući korisnicima da stvaraju, uređuju i dijele dokumente, tablice, prezentacije i e-poštu.

  2. OneDrive: Ova usluga za pohranu u oblaku omogućava korisnicima da sigurno čuvaju i dijele svoje datoteke te pristupaju njima s bilo kojeg uređaja.

  3. Microsoft Teams: Teams je alat za kolaboraciju i komunikaciju koji omogućava virtualne sastanke, razmjenu poruka i zajednički rad na projektima.

  4. SharePoint: SharePoint je platforma za upravljanje sadržajem i suradnju koja pomaže organizacijama organizirati i dijeliti informacije.

  5. Exchange Online: Exchange Online je usluga za e-poštu u oblaku koja pruža sigurno i pouzdano slanje i primanje e-pošte.

  6. Planner i To-Do: Ovi alati pomažu korisnicima u organizaciji i praćenju svojih zadataka i projekata.

  7. Power BI: Power BI je alat za poslovnu analitiku koji omogućava korisnicima da analiziraju podatke i stvaraju vizualizacije radi boljeg razumijevanja poslovnih informacija.

  8. Yammer: Yammer je platforma za društvenu mrežu unutar tvrtke koja olakšava komunikaciju i dijalog između zaposlenika.