Polica privatnosti

Ova pravila se odnose na informacije i osobne podatke koji se mogu prikupiti na web stranici www.tim-protectus.hr  od strane TIM PROTECTUS d.o.o. tvrtke.

Tvrtka TIM PROTECTUS d.o.o. vlasnik je web stranice www.tim-protectus.hr.

Ovdje definirana Polica privatnosti odnosi se na korištenje web stranica www.tim-protectus.hr i svih ovdje ponuđenih web servisa. Korištenjem ovih web stranica i web servisa na njoj, prihvaćate sve uvjete koje je definirao TIM PROTECTUS d.o.o.

Voditelj obrade podataka

TIM PROTECTUS d.o.o. sa sjedištem u Rudeška cesta 172, 10000 Zagreb, je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Polica privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera.
Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Kako nas možete kontaktirati?

Kontaktirati nas možete slanjem email poruke na info@tim-protectus.hr, putem obrasca na našim web stranicama, putem telefona +385 (1) 5587 694 ili slanjem dopisa na adresu:

TIM PROTECTUS d.o.o.
Rudeška cesta 172
10000 Zagreb, Hrvatska

Koje podatke prikupljamo?

Informacije i osobne podatke koje prikupljamo uključujući, ali ne ograničavajući se na: ime, prezime, telefon, faks,  e-mail, poštanska adresa, ime tvrtke, zemlja, OIB, IP adresa itd.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Sve navedene podatke koje nam ostavite putem web stranice www.tim-protectus.hr (email, upiti preko kontakt forme i drugih obrazaca) zadržavamo na neodređeno vrijeme.

Svrha prikupljanja podataka

Podatke prvenstveno prikupljamo radi lakše komunikacije sa Vama.

Tako nam podaci trebaju da možemo izraditi ponude, račune, isporučiti proizvod ili uslugu, odgovoriti na Vaša pitanja i uspostaviti poslovnu suradnju.

Podatke možemo koristiti u svrhu obavijesti te kroz marketinške kanale koji su usko vezani sa našim proizvodima i uslugama putem newslettera, emaila, telefonskog poziva ili pisanim putem.

Vi u svakom trenutku možete zatražiti prestanak slanja obavijesti ukoliko iste više ne želite primati.

Vi u svako doba možete zatražiti obavijest o tome koje Vaše osobne podatke imamo u našoj bazi podataka, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo.

Prijenos trećim stranama

Obvezujemo se da nećemo ni na koji način zloupotrijebiti Vaše podatke. Vaše prikupljene podatke možemo prenijeti trećim osobama kada je to nužno radi Vaše dobrobiti ili uzajamne poslovne suradnje. Tako se npr., podaci mogu proslijediti našim partnerima ukoliko to zahtijeva odgovor na Vaše pitanje koje ste nam poslali, ukoliko je potrebno zaključiti ugovor u kojem sudjeluju i treće strane, ukoliko je potrebno poslati ponudu i sl. Isto tako, osobni podaci se mogu dostaviti dostavnoj službi u svrhu dostave ili proslijediti proizvođaču radi njihove provjere.

Gdje se pohranjuju ili možemo pohranjivati podatke?

Podaci ili dio podataka se pohranjuju ili ih možemo pohranjivati na:

- lokalnim serverima ili računalima u prostoriji TIM PROTECTUS-a
- na hosting usluzi tvrtke DHH d.o.o. (Studio4Web) gdje je smještena naša web stranica i mail server
- u Cloudu tvrtke Dashline gdje su svi podaci kriptirani
- u Cloudu pomoću servisa DropBox, GoogleDrive, Microsoft OneDrive

Poveznice na druge stranice

Određene poveznice, uključujući hipertekst poveznice, odvest će Vas na vanjske internet stranice. Te poveznice pružene su kao dodatne informacije te ne impliciraju bilo kakvu podršku ili odobrenje od TIM PROTECTUS d.o.o. osim ako izričito nije navedeno suprotno. Svi podaci i informacije pronađene na povezanim stranicama podložne su vlasnicima tih stranica te nisu direktno povezani sa web stranicom www.tim-protectus.hr. Nismo odgovorni za bilo kakav sadržaj izvan naše stranice.

GOOGLE ANALYTICS i COOKIES (kolačići)

TIM PROTECTUS stranica (www.tim-protectus.hr) koristi Google Analytics kod u svrhu analiziranja broja posjeta web stranica. Za potrebe praćenja koriste se kolačići (cookies). Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo. Prikupljene informacije se koriste samo u svrhu analize web stranice kako bi istu mogli unaprijediti u čim boljem izdanju. Kolačiće možete blokirati i ukloniti sa svog računala.
Za upravljanje i blokiranje kolačićima možete saznati više na slijedećim adresama:

support.google.com

support.mozilla.org

support.microsoft.com

help.opera.com

support.apple.com

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi s našim skupljanjem i obradom Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP).

Odgovornosti

TIM PROTECTUS d.o.o. poduzima sve dostupne mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog pristupanja Vašim osobnim podacima no to ne može jamčiti da neki od podataka neće biti otkriveni slučajno ili namjerno od strane trećeg subjekta. U najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo se svake odgovornosti i odgovornosti za bilo kakvu štetu koju ste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene bilo kakvih informacija koje pošaljete na stranicu.

Strogo su zabranjeni svi neovlašteni pokušaji izmjene podataka na TIM PROTECTUS d.o.o. stranici.

Dopune ili izmjene police privatnosti

Ako promijenimo neke uvjete naše Police privatnosti, na ovoj stranici ćemo ih ažurirati i objaviti kako biste uvijek imali uvid u način korištenja povjerenih nam podataka.

Ukoliko znate da imamo Vaš podatke koje treba ažurirati molimo da nas o tome pravodobno obavijestite.

Saznate li da linkovi na stranici vode na neke treće web stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Policom privatnosti, kontaktirajte nas te ćemo takve linkove otkloniti.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu policu (politiku) privatnosti.

Ukoliko ne želite dati privolu, molimo Vas da nas o tome obavijestite tako da možemo izbrisati sve Vaše podatke (ako ih imamo pohranjene). Također, svaka daljnja ozbiljnija suradnja sa nama nije moguća.